Lasis kokospienā

Vakariņas
Zivis Zivis
Pagatavošanas laiks 20-30 minūtes
Laša vai foreles filejas
600 g
Kokospiena
150 g
Karija pulvera vai pastas
½ tējk
Sāls, pipari
Eļļa cepšanai
Rīsiem
Basmati rīsu
300 g
Kokospiena
250 ml
Ūdens
350 ml
Sāls
1.
Rīsus ber katliņā, pievieno sāli, kokospienu, ūdeni un samaisa. Uzvāra, nogriež pavisam mazu liesmu un uzliek vāku. Vāra ar uzliktu vāku, pāris reizes apmaisot, līdz gatavībai, apmēram 15-20 minūtes.
2.
Zivs filejai izņem asakas un nogriež ādu, sagriež kumosa lieluma gabaliņos. Apber ar sāli, pipariem un garšvielām. .
3.
Sakarsē nepiedegošo pannu, uzlej eļļu un liek apcepies zivs gabaliņus. Pievieno kokospienu un uz pavisam mazas liesmas ļauj minūti paburbuļot.
4.
Pasniedz ar rīsiem. Pasniedzot var pievienot laima vai citrona sulu un pārkaisīt ar zaļumiem- dillēm vai pētersīļiem.

Nogaršo arī šīs receptes